ALBA - Když vaří profesionál

Nová elektrická sklopná pánev ALBA EBP/ABP 150/900 s objemem 150 litrů

S radostí vám představujeme naši nejnovější inovaci – elektrickou sklopnou pánev s objemem 150 litrů od ALBA Hořovice.

Tato pánev je navržena tak, aby splňovala vysoké požadavky velkokuchyní a zároveň nabízela cenově dostupnou alternativu k dražším multifunkčním pánvím s dotykovými displeji.

S šířkou pouhých 120 cm a hloubkou vany 28 cm je pánev vhodná i do menších kuchyní.

Standardní výbava smažících pánví:

  1. Motorické sklápění: Umožňuje snadné a bezproblémové sklápění pánve stiskem jednoho tlačítka.
  2. Široký teplotní rozsah: Teplotu lze nastavit od 50 do 300 °C, což poskytuje flexibilitu pro různé druhy vaření a smažení.
  3. Ergonomické prodloužené mádlo: Zajišťuje snadnou manipulaci s pánví.
  4. Odtokový kanálek: S otvorem pro efektivní odvod tekutin, odvádí přebytečnou tekutinu přímo do odpadu na podlaze, což zajišťuje čistotu a bezpečnost v kuchyni.

Další výbava na přání:

  • Funkce Dual Control: Umožňuje nastavit rozdílnou teplotu v každé polovině pánve. Tento systém je ideální pro přípravu různých pokrmů současně, nebo pro úsporu energie vypnutím jedné poloviny pánve.
  • Technologie FAST-A-BLOCK: Tato technologie zajišťuje díky sendvičové konstrukce dna rovnoměrnou teplotu celého dna pánve, což je klíčové pro konzistentní výsledky při vaření a smažení.
  • Integrovaná bubnová navíjecí sprcha: Pro snadné napouštění vody, čištění a úklid. Tato funkce usnadňuje údržbu a zvyšuje efektivitu práce v kuchyni.
  • SICOTRONIC systém: Inovativní řídící systém, který minimalizuje spotřebu energie a snižuje nároky na instalovaný příkon o 30-50%. Tento systém zajišťuje inteligentní distribuci energie mezi spotřebiči a minimalizuje energetické špičky, aniž by to ovlivnilo běžný provoz kuchyně.

Objednávky na novou elektrickou pánev EBP/ABP 150/900 přijímáme již dnes, první stroje budou dodány v průběhu října 2024.

Objednávat můžete emailem na adresu nebo telefonicky na číslo +420 720 069 713.

Pro podrobnější informace, technický list nebo další dotazy kontaktujte vašeho obchodního zástupce nebo obchodní oddělení ALBA.

S přátelskými pozdravy,

ALBA Hořovice
tel.: +420 720 069 713
email:

Sdílet:

Více novinek z Alby:

O 50% nižší spotřeba energie s novými kotly ALBA

V ALBA Hořovice se neustále snažíme přinášet inovace, které zefektivní vaši práci v kuchyni a zároveň šetří náklady. Představujeme vám naši novou generaci kotlů, které snižují spotřebu energie oproti předchozím modelům o 30-50%, v závislosti na způsobu použití! Jak kotle

Číst celé »

Tlakové sprchy ALBA 4L EUROP – šetří vodu a peníze!

Společnost ALBA Hořovice se rozhodla pro spolupráci s firmou Klarco, která je známá svou řadou kvalitních a profesionálních produktů pro velkokuchyně v restauracích, školních zařízeních, nemocnicích, cateringových firmách a dalších provozech veřejného stravování. V našem sortimentu najdete následující klíčové produkty

Číst celé »

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a zůstaňte v obraze.

Přihlašte se do klientské zóny
Vyplňte formulář a stáhněte si katalog

Vyplňte formulář a na uvedenou emailovou adresu vám pošleme katalog s podrobnou nabídkou našich produktů.

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů. Jak je chráníme >>
Vyplňte formulář a stáhněte si návod

Vyplňte formulář a na uvedenou emailovou adresu vám obratem pošleme požadovaný návod k profesionálním elektrickým varným kotlům ALBA.

Pošlete nám informace o plánovaném projektu