ALBA - Když vaří profesionál

NOVINKA: Myčky ALBA

Myčky mají v Albě Hořovice dlouhou tradici. První mycí stroje ALBA dodávala zákazníkům již před 70 lety. Je mi proto ctí navázat na naše výkonné mycí stroje, z nichž mnohé myjí ještě dnes a nabídnout Vám znovu dokonalé mytí v myčkách ALBA. Věřím, že připravený sortiment, představuje nejucelenější nabídku profesionálních mycích strojů a vy tak můžete nabídnout svým zákazníků atraktivní kvalitní myčky za výhodnou cenu.

K myčkám jsme připravili bohaté příslušenství a doplňkové produkty. Kromě na míru připravené mycí chemie je ALBA významným výrobcem nerezového nábytku na zakázku a jsme tak schopni nabídnout k myčkám široký sortiment přesně na míru a dle vašich požadavků vyrobených mycích stolů. Mezi nimi najdete nejen základní, ale třeba i ty válečkové s koncovým senzorem.

K sortimentu mycích strojů nepřistupujeme lehkovážně. V rámci souvisejících služeb můžete počítat také s:

  • rozsáhlými a stále rostoucími skladovými zásobami
  • skladovými zásobami náhradních dílů k okamžité expedici
  • obchodním školením
  • servisním školením

Pro jejich prodej nás kontaktujte a domluvte si osobní návštěvu obchodního zástupce ALBY.

Sdílet:

Více novinek z Alby:

O 50% nižší spotřeba energie s novými kotly ALBA

V ALBA Hořovice se neustále snažíme přinášet inovace, které zefektivní vaši práci v kuchyni a zároveň šetří náklady. Představujeme vám naši novou generaci kotlů, které snižují spotřebu energie oproti předchozím modelům o 30-50%, v závislosti na způsobu použití! Jak kotle

Číst celé »

Tlakové sprchy ALBA 4L EUROP – šetří vodu a peníze!

Společnost ALBA Hořovice se rozhodla pro spolupráci s firmou Klarco, která je známá svou řadou kvalitních a profesionálních produktů pro velkokuchyně v restauracích, školních zařízeních, nemocnicích, cateringových firmách a dalších provozech veřejného stravování. V našem sortimentu najdete následující klíčové produkty

Číst celé »

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a zůstaňte v obraze.

Přihlašte se do klientské zóny
Vyplňte formulář a stáhněte si katalog

Vyplňte formulář a na uvedenou emailovou adresu vám pošleme katalog s podrobnou nabídkou našich produktů.

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů. Jak je chráníme >>
Vyplňte formulář a stáhněte si návod

Vyplňte formulář a na uvedenou emailovou adresu vám obratem pošleme požadovaný návod k profesionálním elektrickým varným kotlům ALBA.

Pošlete nám informace o plánovaném projektu